Business Support

FEBA Business Support helpt je bij het optimaliseren van je dagelijkse taken en processen, zodat je meer tijd kunt besteden aan de groei van je bedrijf.

De missie van FEBA business support is om je te voorzien van de tools, kennis en strategieën die je nodig heeft om je doelen te bereiken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden. Of het nu gaat om het stroomlijnen van je workflow, het verbeteren van je klantenservice of het ontwikkelen van nieuwe diensten, FEBA business support staat voor tijdwinst, strategie en groei.

Met de juiste aanpak en middelen tillen we je bedrijf naar een hoger niveau.

Tijdwinst

Als ondernemer is tijd een van de meest waardevolle middelen die je hebt. Je tijd is beperkt en het efficiënt gebruiken ervan kan het verschil maken tussen succes en mislukking. Tijdwinst is daarom een belangrijk concept voor jouw als ondernemer omdat het je kan helpen om je tijd effectiever te gebruiken en je doelen te bereiken.
Er zijn verschillende manieren waarop je als ondernemer tijdwinst kunt realiseren. Denk hierbij aan processen herstructureren, tijd indelen, samenwerken.
FEBA business support is de partner om je hierbij te ondersteunen.

Strategie

Als ondernemer is het belangrijk om een strategie te hebben die je bedrijf helpt groeien en succesvol te zijn. FEBA business support denkt en helpt mee door onder andere samen te werken aan het analyseren van je bedrijf, duidelijke doelen en kpi's te stellen, indentificeren van je doelgroep, bepalen van je unieke waardepropositie, ontwikkelen van een actieplan en het monitoren en eventueel aanpassen van de strategie. Door samen te werken aan deze stappen en regelmatig te evalueren en bij te stellen om er voor te zorgen dat je bedrijf op koers blijft om je doelen te bereiken.

Groei

FEBA business helpt ondernemers actief met het bereiken van hun doelen. Door deze aanpak te gebruiken, kun jij als ondernemer je klantenloyaliteit vergroten, nieuwe klanten aantrekken en je bedrijf laten groeien.

Enkele manieren waar FEBA business support mee helpt zijn onder andere indentificeren van de behoeften van de klant, gepersonaliseerde ondersteuning, educatieve hulpmiddelen, sparren, optimalisatie van interne processen  en betrokkenheid bij je onderneming.

 

Business Support

FEBA business is hier om je te helpen bij het optimaliseren van je dagelijkse taken en processen, zodat je meer tijd kunt besteden aan de groei van je bedrijf.
De missie van FEBA business support is om je te voorzien van de tools, kennis en strategieën die je nodig heeft om je doelen te bereiken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden. Of het nu gaat om het stroomlijnen van uw workflow, het verbeteren van uw klantenservice of het ontwikkelen van nieuwe diensten, FEBA business support staat klaar om je te ondersteunen.
FEBA business support gelooft dat tijdwinst, strategie en groei hand in hand gaan en dat je met de juiste aanpak en middelen je bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen. 

sterren oranje

“Sinds april 2022 werk ik heel fijn samen met Ferry. Ferry startte in het telefoonteam, maar al snel zag ik zoveel kwaliteiten van Ferry die ik niet links kon laten liggen. Binnen een paar maanden is Ferry voor mij van onschatbare waarde geworden. Zo heeft hij een project tot een mooi resultaat geleid. Tijdens dit project stuurde hij het team aan, zorgde hij voor tevredenheid bij de “Telefoonklanten” en ondersteunde hij mij in mijn werkzaamheden voor klanten. Inmiddels is hij een sparringpartner voor mij geworden waar ik heel fijn mee kan overleggen over de te nemen stappen in mijn bedrijf.

Ferry heeft een vooruitziende blik waardoor problemen vaak al opgelost zijn voordat ze spelen. Dit zorgt ervoor dat ik veel rust ervaar.
Daarnaast is Ferry een kei in het structureren van processen waardoor een aantal zaken binnen mijn bedrijf in kaart gebracht zijn en nu veel beter lopen.

Kortom: Door de samenwerking met Ferry groeit mijn bedrijf en blijven klanten tevreden.”

Marielle Elsing

Mariëlle Elsing
Eigenaar, Elle office support