Over mij

over ferry in gesprek rechtop

Over mij

Ik (1979) ben de man van Mara, vader van Max en woon met veel plezier in de mooie vestingstad Zaltbommel. Als mensenmens ben ik graag met vrienden en ga ik vaak met mijn gezin naar een museum, dierentuin of pretpark. Ik hou van badmintonnen, voetbal kijken en samen met mijn zoon gamen.

"Na ruim 25 jaar gewerkt te hebben in de Retail, management functies bij diverse supermarktformules en in de buitendiensten van Heineken en Unilever, wilde ik iets anders. Het werken in processen en deze aanpassen en het begeleiden van collega's zodat die meer uit zichzelf kunnen halen, wilde ik in een andere vorm voortzetten."

Het zelfstandig ondernemen heeft er altijd al ingezeten. Vroeger als klein jongetje zat ik al langs de weg met oude spulletjes om te verkopen maar heb er daarna nooit meer iets mee gedaan. Begin 2022 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gestart.

Nu zo'n 1,5 jaar verder met hele leuke opdrachten een mooie klantenkring opgebouwd te hebben waarvoor ik dagelijks met veel enthousiasme en plezier werk.
Naast werkzaamheden denk ik ook mee in strategie en processen.

Naast FEBA business support heb ik in een verborgen passie erbij gekregen... Typeles geven! Wat is het mooi om te zien hoe jong en oud van typen met 2 of 3 vingers na 10 weken blind kunnen typen... Naast het mooie vindt ik het ook belangrijk dat iedereen ergonomisch kan werken en daar is blind typen een onderdeel van.

Ferry

"Met kleine stapjes bereik je meer."

Met FEBA business support heb ik ervaren dat het nemen van kleine stapjes een geweldige manier is om grote sprongen vooruit te maken. Het kan verlammend werken om een groot doel voor ogen te hebben en niet weten waar te beginnen. Maar door kleine stapjes te nemen, kun je jezelf motiveren en uiteindelijk veel verder komen dan je had gedacht.

Business Support

FEBA business is hier om je te helpen bij het optimaliseren van je dagelijkse taken en processen, zodat je meer tijd kunt besteden aan de groei van je bedrijf.
De missie van FEBA business support is om je te voorzien van de tools, kennis en strategieën die je nodig heeft om je doelen te bereiken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te leiden. Of het nu gaat om het stroomlijnen van uw workflow, het verbeteren van uw klantenservice of het ontwikkelen van nieuwe diensten, FEBA business support staat klaar om je te ondersteunen.
FEBA business support gelooft dat tijdwinst, strategie en groei hand in hand gaan en dat je met de juiste aanpak en middelen je bedrijf naar het volgende niveau kunt tillen. 

Kenmerkend voor mij als persoon en ondernemer:

I

Met gedrevenheid en passie voor het werk en gemotiveerd om doelen te bereiken.

I

Neem graag het initiatief om jou als ondernemer meer ruimte te geven om je bedrijf te laten groeien.

I

Niet bang om risico's te nemen en heb een positieve mindset als het gaat om het overwinnen van obstakels. 

I

Zoek altijd naar nieuwe manieren om processen te optimaliseren en resultaten te verbeteren.

I

Een doorzetter met veerkracht, die zich niet laat ontmoedigen door tegenslagen en bereid is om hard te werken en vol te houden om doelen te bereiken.

sterren oranje

."Jong, ambitieus, brede inzet, goede gesprekspartner, maar bovenal… het menselijke aspect!

Iets (misschien mijn leeftijd gerelateerd, maar ach sowat..) wat ik steeds meer zie verdwijnen in de huidige hectische wereld. Ook iets waar ik steeds meer aan ga hechten (misschien omdat ik helaas steeds meer zieke mensen in m’n omgeving zie).

In ieder geval, Ferry ik ben blij je “aan boord” te hebben.
Jouw bedrijf komt er zeker wel door jouw tomeloze en menselijke inzet."

Hans de Rouw

Hans de Rouw
Eigenaar, Baanwerk Infradiensten